Word lid van Ouders van Nu

Ouders van Nu

6 ,50 per maand 34% korting

Veelgestelde vragen

Wanneer ontvang ik mijn eerste nummer?

Als je de bestelling hebt afgerond, krijg je een welkomstbericht per mail met daarin de leverdatum van het eerste nummer. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen tot jouw abonnement ingaat.

Kan ik het abonnement makkelijk opzeggen?

Ja, na de gekozen kortingsperiode kun je Ouders van Nu maandelijks opzeggen.

Hoe vindt de betaling plaats?

Betaling vindt plaats door middel van een automatische incasso. Door je rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geef je toestemming voor een automatische incasso van het afgesproken bedrag per betalingstermijn.

Hoelang kan ik profiteren van de actieprijs?

Dat is afhankelijk van de kortingsperiode die je kiest. Bij de langste kortingsperiode krijg je de hoogste korting en profiteer je het langst van de actieprijs. Na de kortingsperiode gaat het abonnement over in het reguliere tarief en is per maand opzegbaar.

Wat betaal ik na de kortingsperiode?

Na de kortingsperiode geldt het onderstaande reguliere tarief en is het Ouders van Nu-abonnement maandelijks opzegbaar.


Ouders van Nu € 9,92 per maand


Bovenstaand tarief is geldig per 1 januari 2023.

Kan ik mijn abonnement in de toekomst laten ingaan?

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.

Hoe kan ik de digitale editie lezen als abonnee?

Als abonnee lees je je tijdschrift ook gratis op je tablet of telefoon. Na je aanmelding kun je meteen beginnen met lezen, zelfs de edities tot 3 maanden terug. Download de app Tijdschrift.nl en activeer je abonnement op tijdschrift.nl/activeer. Vul hier je postcode en abonnementsnummer in uit de welkomstmail.

Kan ik een abonnement in het buitenland bestellen?

Ja, dit is mogelijk. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. 

Hoe kan ik een Ouders van Nu-abonnement cadeau geven?

Vul in het bestelformulier je eigen gegevens in en kies vervolgens voor ‘Bezorg mijn blad op een ander adres’. Doe je dit liever telefonisch? Bel met onze klantenservice.

Krijg ik korting op een tweede tijdschriftabonnement van DPG Media?

Ja, als je een abonnement hebt op een tijdschrift van DPG Media (m.u.v. proefabonnementen) krijg je tot wel 40% korting op een tweede tijdschriftabonnement. Deze aanbieding geldt het eerste jaar van het extra abonnement. Dit abonnement is na afloop van het eerste jaar maandelijks op te zeggen. Je sluit het tweede abonnement met korting af op kiosk.nl/abonneevoordeel.

Ik ben al Ouders van Nu-abonnee. Waar vind ik informatie over mijn abonnement?

Onze klantenservice helpt je graag verder. Je kunt terecht op deze pagina.

Ouders van Nu, jouw steun en toeverlaat in opvoeden afbeelding

Ouders van Nu, jouw steun en toeverlaat in opvoeden

Ouders van Nu is hét tijdschrift voor (aanstaande) ouders. Met een abonnement ontvang je elke drie weken bijzondere verhalen en actuele artikelen over zwanger zijn, bevallen en het ouderschap. Leef mee met de herkenbare columns van onder anderen Naomi van As en krijg handige opvoedtips en deskundige adviezen. Zo ben je goed geïnformeerd over alles wat je voor jezelf, je kind en je gezin moet weten.


Altijd Ouders van Nu bij de hand

Als abonnee lees je Ouders van Nu ook digitaal op je smartphone of tablet. Na je aanmelding kun je meteen beginnen met lezen, zelfs de edities tot 3 maanden terug.